Se foloseste prin pulverizare pentru a decora si colora suprafata deserturilor : torturi/minitorturi, fondant, glazura, ciocolata, martipan, etc.
Ingrediente :
colorant (E102,E133), zahar, unt de cacao, pudra lapte praf integral, emulsifiant(lecitina de floarea soarelui), aroma(vanilina).
Gaz de propulsie :amestec de E943a,E943b,E944
Utilizare :
Pentru o buna fixare spray-ul velvet se pulverizeaza pe suprafata produselor foarte reci (se tin inainte putin in congelator)Inainte de a fi utilizat spray-ul se tine timp de 3-4 minute intr-un recipient cu apa fierbinte (35-40 grade celsius), se agita foarte bine si se pulverizeaza de la o distanta de 25-30cm un strat uniform.
Suprafata care urmeaza a fi decorata trebuie sa fie racita !
Daca nu este utilizat o perioada mai indelungata de timp, pentru ca are un continut ridicat de unt de cacao orificiul spray-ului se poate infunda.In acest caz indepartati capacul si desfundati cu un ac.
Depozitare:
Produsul este depozitat in spatii uscate,racoroase,ferite de lumina soarelui.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.