Souplesse Portocala este o glazura flexibila folosita pentru decorarea si/sau glazurarea produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate
Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare/decorare.
Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-50 grade celsius, la fel si glazura . Se amesteca cele 2 produse si apoi se pot bate putin. Amestecul rezultat se tine la rece , eventual peste noapte. A doua zi , amestecul se bate din nou si rezulta crema.
Ingrediente: zahar, ulei de palmier , ulei de cocos ,lactoza , zer praf,emulgatori( E492, E322 Soia) , aroma naturala de portocale , extract de paprika,aroma,culoare E120.
Ambalaj: 3 kg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.