Glazura flexibila Souplesse Caramel 3KG

110.00lei

Souplesse cirese este o glazura flexibila folosita  pentru decorarea si/sau glazurarea  produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate

Souplesse Caramel  este o glazura flexibila folosita  pentru decorarea si/sau glazurarea  produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate

Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare/decorare.

Pentru creme , reteta este astfel: doua  parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-50 grade celsius, la fel si  glazura . Se amesteca cele 2 produse si apoi se pot bate putin. Amestecul rezultat se tine la rece , eventual peste noapte. A doua zi , amestecul se bate din nou si rezulta crema.

Ingrediente: zahar, grasime de palmier, ulei de cocos,lactoza, zer praf , emulgatori(E492,E322 Soia),pudra de cacao degresata , extract de paprika,culoare E160b, extract de turmeric , aroma , aroma naturala.

Ambalaj: 3 kg

Greutate3 kg
Dimensiuni15 × 12 × 15 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Glazura flexibila Souplesse Caramel 3KG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top