Este folosit pentru colorarea pastei de zahar,fondantului,martipanului, crème,aluaturi ,frisca,in nuante intense si stralucitoare.Gelul este hidrosolubil fiind recomandat pentru colorarea produselor pe baza de apa.
Utilizare:
Pentru decorare prajituri,utilizare profesionala.Se adauga treptat(cu varful unei scobitori sau prin picurare)in doze foarte mici pana la obtinerea nuantei dorite.Intensitatea culorii este data de cantitatea de colorant folosita.
Caracteristici:
Aroma:neutra
Dozaj:pana la obtinerea nuantei dorite
Gramaj: 30 g
Ingrediente:
Apa,zahar,sirop de glucoza,colorant (E129,E102,E133,E155,E153,E122,E132,amidon de porumb modificat,agent ingrosare E440,regulator de aciditate E330,conservant E202
Observatii:
Nu se ingereaza ca atare,unii coloranti pot avea efecte negative asupra activitatii si atentiei copiilor.
Depozitare:
In ambalajul original,la temperatura camerei,in loc uscat,ferit de razele directe ale soarelui
Recenzii
Nu există recenzii până acum.