Descriere:
Este folosit pentru colorarea pastei de zahar,fondantului,martipanului, crème,aluaturi ,frisca,in nuante intense si stralucitoare.Gelul este hidrosolubil fiind recomandat pentru colorarea produselor pe baza de apa.
Utilizare:
Pentru decorare prajituri,utilizare profesionala.Se adauga treptat(cu varful unei scobitori sau prin picurare)in doze foarte mici pana la obtinerea nuantei dorite.Intensitatea culorii este data de cantitatea de colorant folosita.
Caracteristici:
Aroma:neutra
Dozaj:pana la obtinerea nuantei dorite
Gramaj: 30 g
Ingrediente:
apa,zahar,sirop de glucoza,colorant dioxid de titaniu(E171 ) 22%, amidon de porumb modificat,agent de ingrosare(E440),acid citric(E330),sorbat de potasiu(E202).
Observatii:
Nu se ingereaza ca atare,unii coloranti pot avea efecte negative asupra activitatii si atentiei copiilor.
Depozitare:
In ambalajul original,la temperatura camerei,in loc uscat,ferit de razele directe ale soarelui
Recenzii
Nu există recenzii până acum.