Politica retur

Politica retur

Termeni si conditii: 

Conform legislatiei in viguare si conform OUG Nr. 34/2014,  dreptul de retur se poate notifica scris in 14 zile.  Aveti dreptul de a returna un produs, fara a preciza motivul, in termen de 14 zile de la data intrarii in posesia acestuia. 

In momentul in care doriti sa returnati un produs acesta trebuie sa se afle in aceeasi conditie in care a fost livrat, pentru a putea fii comercializat ulterior. De asemenea produsul trebuie sa prezinte ambalajul original cu eticheta originala, sa nu fie desigilat si sa fie insotit de factura cu care acesta a fost livrat. 

Ce pot face daca doresc retur?

In momentul in care doriti returul unui produs aveti posibilitatea sa il schimbati cu un alt produs de pe site la aceeasi valoare sau sa cereti returnarea banilor integral. 

Cine plateste transportul pentru retur?

In cazul in care doriti sa faceti retur pentru un produs sau sa il inlocuiti cu un alt produs  costurile de expediere si transport sunt suportate 100% de catre cumparator.

Cum fac retur?

Pentru a putea face retur la un produs trebuie sa ne contactati la adresa de mail contact@produsedecofetarie.ro si sa ne mentionati urmatoarele detalii: Numele persoanei care a plasat comanda, adresa de livrare, data in care produsul a ajuns la dumneavoastra, ce produs doriti sa returnati si numarul facturii care a insotit produsul. 

Putem refuza returul unui produs?

Da, putem refuza returul unui produs daca acesta incalca termenii si conditiile. Putem refuza returul unui produs daca este desigilat, utilizat, daca nu este insotit de toate documentele necesare: factura, ambalaj, etichete sau daca produsul prezinta urme de lovire sau deterioare realizate de catre client.

In cat timp primesc banii inapoi?

Daca returul pentru produsul dumneavoastra a fost aprobat, coform legislatiei in viguare banii pentru valoarea produsului ii primiti in maxim 14 zile prin virament bancar. 

Termeni si conditii
Politica cookies
Politica retur
Politica livrare
Politica confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top