candy-barul-coltul dulce al fiecarui eveniment

In ultimii ani, la orice  eveniment important din viata noastra , fie nunta , botez sau pur si simplu o petrecere aniversara , a devenit  nelipsit asa-zisul colt dulce, candy-barul. Iubitorii de dulciuri isi pot satisface apetitul cu preparate care gadila atat retina, cat si papilele gustative, adevarate explozii de culoare si gust. Cu mic, cu mare ,invitatii pot alege intre biscuiti, acadele ,cake-pops, cupcakes, cup mousse-uri, macarons,mini tarte si mini prajituri. Acest adevarat festin dulce este menit sa aduca zambetul pe buzele invitatilor ,aromele deliciilor fiind pe gustul chiar si celor mai pretentiosi in materie de deserturi.

Noi dorim  sa venim in ajutorul dumneavoastra  oferindu-va o varietate de accesorii si ambalaje pentru a realiza adevarate opere de arta dulci. De asemenea , va punem la dispozitie forme si mulaje de silicon pentru a realiza cake-pops ,macarons , briose , muffins  apetisante si gustoase. 

Doriti materii prime pentru realizarea acestor bunatati dulci? Nimic mai simplu….doar cu un click puteti descoperi toate ingredientele necesare. Nu aveti nevoie decat de imaginatie si retete alese pentru a va bucura de propriul dumneavoastra colt de rai dulce.

 

Shopping Cart
Scroll to Top